Adults

Adults, a partir de 16 anys, som l’escola que necessites!

La formació artística sempre suma. Som l’escola que tu vols: ens adaptem a les teves necessitats. Tenim la classe adient per començar allò que sempre has volgut fer, per recuperar el que fa molts anys que no fas, per trobar una estona per tu i connectar amb la teva creativitat, el teu cos, la teva veu o simplement gaudir del plaer de deixar sortir el teu talent. Tots som artistes.

ESCOLA OBERTA

Dansa i cos

Diferents estils i nivells per desenvolupar la teva creativitat amb una tècnica sòlida. La millor manera d’estar en forma, connectar amb el nostre cos i alliberar-nos. Amb el clàssic i el modern jazz com a base, també oferim classes de contemporani, claqué, urban, hip hop i tallers coreogràfics.

ESCOLA OBERTA

Música

Domina l’instrument que escullis: piano, guitarra, violí, saxo, flauta travessera. I apren el llenguatge de la música, per poder-la llegir, entendre i crear. Segueix el nostre pla d’estudis lliurement o seguint els exàmens oficials de l’ABRSM (Associated Board of Royal Schools of Music).

ESCOLA OBERTA

Cant i veu

Descobreix tot el que pots arribar a fer amb la teva veu, de manera sana. Classes particulars presencials i online amb els nostres vocal coach i repertoristes. I classes tècniques i d’estil en grup. Estem especialitzats també en el tractament i reeducació de patologies i mals hàbits vocals.

ESCOLA OBERTA

Interpretació

Tallers i assignatures per desenvolupar les capacitats de joc i la creativitat en l’actuació. Coneixements tècnics i pràctics per potenciar l’expressivitat, la comunicació i l’empatia creant personatges, utilitzant el nostre cos i la nostra veu.

ESCOLA OBERTA

Teatre Musical

Oferim tallers on sumar totes les disciplines: actuar, cantar i ballar per explicar històries. Gaudim de l’escenari i totes les possibilitats que ofereix quan sumem totes les arts escèniques. Viu una experiència única, amb persones que comparteixen les teves inquietuds.

ESCOLA OBERTA

Classes Particulars: Presencials o Online

Són la base de les classes de cant i instrument. Però també són l’opció més flexible i exclusiva en qualsevol de les altres disciplines. Ens adaptem a qualsevol necessitat i objectiu. Has de parlar en públic i ho vols fer amb seguretat? Vols ballar amb la teva parella el dia de la teva boda o crear un coreografía? Has de preparar un càsting? T’ajudem.

Escola Oberta

Cursos Intesius

A l’estiu i durant tot l’any anem oferint cursos de diferents disciplines. Una bona manera d’aprofundir en alguna matèria concreta, conèixer gent nova o començar a formar part de la gran família d’AULES.

Coneix la
nostra oferta formativa

Parlem

Vols més informació?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

¿Necesitas ayuda?