Alumnes

Novetats professionals d’alguns dels nostres alumnes i exalumnes de RFP - Arts Escèniques

Des de l’any 2003 i fins ara, són moltes les persones que han decidit començar el Recorregut de Formació Professional d’Aules · Arts Escèniques. Sempre els agrairem l’aposta que van fer pel nostre pla d’estudis. És gràcies a tots i cadascun d’ells que hem arribat a ser l’escola de referència que som ara. Estem orgullosos de tots ells, del que van aprendre amb nosaltres i del que ens van ensenyar. Des d’aquí, volem felicitar-los pels seus èxits i celebrar les seves trajectòries compartint algunes de les seves fites professionals.

Laia Leal

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra alumna d’RFP, Laia Leal, per la seva incorporació a l’espectacle l’Antiòpera de les oblidades a l’Escenari Joan Brossa.

Laia Leal

Javi Vélez

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre alumne d'RFP, Javi Vélez, per la seva incorporació a l'espectacle l'Antiòpera de les oblidades a l'Escenari Joan Brossa.

Javi Vélez

Ferran Enfedaque

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP, Ferran Enfedaque, per la seva incorporació a l'espectacle l'Antiòpera de les oblidades a l'Escenari Joan Brossa.

Ferran Enfedaque

Alexandre Ars

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP, Alexandre Ars, per la seva incorporació a l'espectacle l'Antiòpera de les oblidades a l'Escenari Joan Brossa.

Alexandre Ars

Àngels Cervelló

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra alumna d'RFP musical, Àngels Cervelló, per la seva incorporació a l'espectacle l'Antiòpera de les oblidades a l'Escenari Joan Brossa.

Àngels Cervelló

Laura Font

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra alumna d'RFP, Laura Font, per la seva incorporació a l'espectacle l'Antiòpera de les oblidades a l'Escenari Joan Brossa.

Laura Font

Clara Giralt

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra alumna d’RFP, Clara Giralt, per la seva incorporació a l'espectacle l'Antiòpera de les oblidades a l'Escenari Joan Brossa.

Clara Giralt

Mireia Orrit

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Mireia Orrit, per la seva incorporació a Barcelona 24h.

Mireia Orrit

Raquel Jezequel

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Raquel Jezequel, per la seva incorporació a Desde Mi Ventana.

Raquel Jezequel

Dámaris Aragón

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra alumna de RFP, Dámaris Aragón, per la seva incorporació a l'espectacle El Màgic d'Oz dirigit per David Selvas dins del festival Grec en Obert.

Dámaris Aragón

Jaume Casals

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat, Jaume Casals per la seva incorporació a Barcelona 24h.

Jaume Casals

Natàlia Zarco

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d'RFP Musical, Natàlia Zarco, per la seva participació a Dansa Per Tutti un espectacle de Sol Picó.

Natàlia Zarco

Odo Cabot

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre alumne d’RFP, Odo Cabot, per la seva incorporació a l'espectacle Rèquiem Nocturn de Pere Faura.

Odo Cabot

Edgar Martínez

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat, Edgar Martínez, per la seva incorporació a Desde Mi Ventana.

Edgar Martínez

Agustín Salvador

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d'RFP, Agustín Salvador per signar la dramatúrgia, composició musical de 30ytantos el Musical, on també forma part del repartiment.

Agustín Salvador

Clara Solé

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada i professora, Clara Solé, per la seva incorporació a Impro Side Story.

Clara Solé

Eric Serrano

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP, Eric Serrano, per la seva incorporació a l’espectacle Serà el nostre secret.

Eric Serrano

Erika Bleda

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Erika Bleda, per la seva participació a la sèrie Veneno.

Erika Bleda

Sylvia Parejo

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d'RFP, Sylvia Parejo, per la seva participació a Agua, Azucarillos y Aguardiente.

Sylvia Parejo

Mikel Herzog

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d’RFP, Mikel Herzog, per la seva incorporació al musical Cruz De Navajas.

Mikel Herzog

Clàudia Bravo

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d'RFP Musical, Claudia Bravo, per la seva incorporació al musical Cruz De Navajas.

Clàudia Bravo

Pau Quero

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d'RFP, Pau Quero per la seva participació a Sueño De Una Noche De Verano.

Pau Quero

Marina Pastor

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada d’RFP, Marina Pastor, per la seva incorporació al musical Un Día Cualquiera.

Marina Pastor

Lídia Casanova

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d'RFP, Lídia Casanovas, per incorporar-se a l'espectacle Carrousel O L'avarament De La Balena.

Lídia Casanova

Cristina Ramírez

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Cristina Ramírez, per la seva incorporació a l’espectacle musical infantil Aladdí.

Cristina Ramírez

Jose Javier Domínguez

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre llicenciat, Jose Javier Domínguez, per la seva participació a la sèrie Com Si Fos Ahir.

Jose Javier Domínguez

Jaime López

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d'RFP, Jaime López per la seva participació a El Pequeño Dalí.

Jaime López

Anibal Miranda

2020 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre ex alumne d’RFP, Anibal Miranda per la seva participació a Go d’Adam Gerber.

Anibal Miranda

Kery Sankoh

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Kery Sankoh per la seva incorporació al musical Forever King of Pop.

Kery Sankoh

Jordi Taixés

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d'RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser el director musical de Fins Als... Nadals.

Jordi Taixés

Albert Bolea

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat i professor, Albert Bolea, per la seva participació al musical A Chorus Line.

Albert Bolea

Meritxell València

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d'RFP Musical, Meritxell València, per la seva incorporació a la gira de El Jovencito Frankenstein.

Meritxell València

Helena Jara

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Helena Jara per la seva incorporació a l’espectacle Miraculous, El Espectáculo De Ladybug.

Helena Jara

Lorena Garcia

2019 Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lorena Garcia, per la seva incorporació a l’espectacle Miraculous, El Espectáculo De Ladybug.

Lorena Garcia

Helena Cortés

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra alumna d'RFP Musical, Helena Cortés, per formar part de l'espectacle Nada es Imposible de El Mago Pop.

Helena Cortés

Pol Roselló

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre alumne d'RFP Musical, Pol Roselló, per la seva incorporació al musical, Un Cau De Mil Secrets.

Pol Roselló

Gara Roda

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Gara Roda, per la seva incorporació a l’espectacle Sleep No More a Nova York.

Gara Roda

Xavier Torra

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d'RFP, Xavier Torra per la seva incorporació a l'espectacle Assaig Sobre La Lucidesa.

Xavier Torra

Xavi Duch

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat, Xavi Duch, per la seva incorporació a Impro Side Story.

Xavi Duch

Ferran Gràcia

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre alumne d'RFP, Ferran Gràcia, per la seva incorporació a Horrorland.

Ferran Gràcia

Carles Alarcón

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat, Carles Alarcón per la seva incorporació a Una Altre Estrena.

Carles Alarcón

Maria Codony

2019 Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Maria Codony, per la seva incorporació a Una Altra Estrena.

Maria Codony

Joan Mas

2019 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre llicenciat Joan Mas per la seva incorporació al musical Ghost.

Joan Mas

Núria Delgado

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Núria Delgado, per la seva incorporació com a cantant i actriu a PortAventura World.

Núria Delgado

Víctor Arbelo

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat i professor, Víctor Arbelo, per la seva incorporació a Rent, El Musical.

Víctor Arbelo

Iskra Bocanegra

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Iskra Bocanegra, per la seva incorporació a Rent, El Musical.

Iskra Bocanegra

Àgata Casanovas

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per incorporar-se com a adjunta de direcció a Rent, El Musical.

Àgata Casanovas

Estel Tort

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, pel seu paper protagonista a Cats així com la seva participació en diferents doblatges en cinema i sèries.

Estel Tort

Marc Flynn

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d'RFP, Marc Flynn per la seva participació a Des De Mi ventana.

Marc Flynn

Berta Butinyà

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra alumna d'RFP Musical, Berta Butinyà, per la seva incorporació al musical El Despertar De La Primavera.

Berta Butinyà

Raimon Ferrer

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre alumne d'RFP Musical, Raimon Ferrer, per la seva incorporació al musical La Família Addams.

Raimon Ferrer

Junyi Sun

2019 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d'RFP, Junyi Sun, la seva incorporació a Nom de Cesc Gelabert.

Junyi Sun

Nico Baumgartner

2019 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne, Nico Baumgartner, per la seva incorporació a The Proposal.

Nico Baumgartner

Gerard Ibáñez

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat, Gerard Ibañez, per ser el Director Musical de Broadway A Cappella

Gerard Ibáñez

Abril Torradas

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra alumna d'RFP Musical, Abril Torradas, per la seva incorporació a Broadway A Cappella.

Abril Torradas

Jan Buxaderas

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre alumne d'RFP Musical, Jan Buxaderas, per la seva incorporació a la sèrie Com Si Fos Ahir de TV3.

Jan Buxaderas

Helena Clusellas

2020 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna d'RFP Musical, Helena Clusellas, per la seva incorporació a Orelles de Papallona.

Helena Clusellas

Anna Lagares

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Anna Lagares, per la seva incorporació al musical La Jaula De Las Locas.

Anna Lagares

Ernest Garrido

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre llicenciat, Ernest Garrido, per ser Productor, Fundador i Cantat de La Tribut Produccions.

Ernest Garrido

Iban Valero

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre ex alumne d'RFP, Iban Valero per la dramatúrgia i intepretació a l'obra Tramuntana.

Iban Valero

Elisabet Paulet

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra alumna d'RFP, Elisabet Paulet, per la seva incorporació a Carrie, El Musical.

Elisabet Paulet

Marina Schiaffino

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Marina Schiaffino, per la seva incorporació a Horrorland.

Marina Schiaffino

Nil Carbonell

2018 Des de l'escola volem donar l'enhorabona al nostre exalumne d’RFP, Nil Carbonell, per la seva incorporació al musical West Side Story.

Nil Carbonell

Gracia Fernández

2017 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Gracia Fernández, per la seva incorporació a La Nit Dels Malsons.

Gracia Fernández

Lourdes Garcia

2015 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra exalumna i professora, Lourdes Garcia per la seva incorporació al musical Sister Act.

Lourdes Garcia

Nadina Campás

2014 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Nadina Campàs, per la seva incorporació a Ego.

Nadina Campás

Laya Martí

2013 Des de l'escola volem donar l'enhorabona a la nostra llicenciada, Laya Martí per la seva incorporació a la pel·lícula de Pedro Almodovar Los Amantes Pasajeros.

Laya Martí

Parlem

Tu també vols estudiar amb nosaltres?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.