Àgata Casanovas

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE i professora Àgata Casanovas, per dirigir l’obra Dirrrty Boys que es podrà veure al Teatre Akadèmia.

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per incorporar-se com a adjunta de direcció a Rent, El Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per incorporar-se com a adjunta de direcció a Fun Home.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per incorporar-se com a adjunta de direcció a Rent, El Musical.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per dirigir l’espectacle White Rabbit.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per dirigir l’espectacle Germans.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per dirigir l’espectacle R.I.P.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per incorporar-se com a adjunta de direcció al musical Per Sobre De Totes Les Coses.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per dirigir l’espectacle 3efímers.

 

[ 2012 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per dirigir l’espectacle The Last Five Years.

 

[ 2011 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Àgata Casanovas, per dirigir l’espectacle El Soldadet De Plom.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?