Albert Bolea

Albert Bolea

[ 2021 / 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor, Albert Bolea, per la seva participació al musical Company.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació al musical A Chorus Line.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació a Rent, El Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació com a coreògraf de claqué al musical El Jovencito Frankenstein.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació al musical Billy Elliot.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació a Nit De Musicals 2017.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació a Priscilla, El Musical.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació a Rent, El Musical.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació al musical Dies Normals.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació al musical Los Miserables.

 

[ 2012 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Albert Bolea, per la seva participació al musical Un Cau De Mil Secrets.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?