Àlexandre Ars

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a La Jaula de las Locas.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a Fama, el musical.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a l’espectacle l’Antiòpera de les oblidades a l’Escenari Joan Brossa.

 

[ 2020 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a l’espectacle Records A Broadway.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a l’espectacle Fins Als… Nadals.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a Artaban, Príncep De Les Estrelles.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a Una Altra Estrena.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a Rent el Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a Broadway a Capella.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Alexandre Ars, per la seva incorporació a Carrie, El Musical.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?