Anna Lagares

Anna Lagares

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Anna Lagares, per la seva incorporació al musical Pretty Woman.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Anna Lagares, per la seva incorporació a Tina, el Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Anna Lagares, per la seva incorporació al musical La Jaula De Las Locas.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Anna Lagares, per la seva incorporació al musical Sugar, con Faldas y a lo Loco.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Anna Lagares, per la seva incorporació al musical Per Si No Ens Tornem A Veure.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Anna Lagares, per la seva incorporació al musical Geronimo Stillton: Gran Retorn a Fantasia.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Anna Lagares, per la seva incorporació al musical Per Sobre De Totes Les Coses.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?