Berta Butinyà

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Berta Butinyà, per la seva incorporació al musical Charlie y La Fabrica de Chocolate.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra graduada d’RFP-AE Berta Butinyà, per la seva incorporació al musical Grease.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra alumna d’RFP-AE Berta Butinyà, per la seva incorporació a l’espectacle de Jumon Erra, Miquel Tejada i Pere Faura, Només és viure, que s’estrenarà pròximament a Barcelona.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra alumna d’RFP-AE Berta Butinyà, per la seva incorporació a l’espectacle Domvs que es pot veure a El Maldà.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra alumna d’RFP-AE Berta Butinyà, per la seva incorporació a l’espectacle La Mala Fauna.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra alumna d’RFP-AE Berta Butinyà, per la seva col·laboració al videoclip de Si me lo pidieras del nostre exalumne i professor Víctor Arbelo.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra alumna d’RFP-AE Berta Butinyà, per la seva incorporació al musical El Despertar De La Primavera.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?