Edgar Martínez

Edgar_Martinez

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació al musical Pretty Woman.

 

[ 2020 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació a Desde Mi Ventana.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez,, per la seva incorporació a Rent, El Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació a Broadway A Cappella.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació al musical Per Si No Ens Tornem A Veure

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació al musical Geronimo Stillton: Gran Retorn a Fantasia.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació a Rent, El Musical.

 

[ 2010 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació al musical Los Miserables.

 

[ 2009 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació al musical Un Cau De Mil Secrets.

 

[ 2007 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Edgar Martínez, per la seva incorporació al musical Fama.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?