Elisabet Sopesens

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a Perfectos Desconocidos.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a Tramuntana.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a The Femmes.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a Match, una comedia musical.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a Sacrifisis.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a No em miris amb aquets ulls que ballo.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a A-tar.

 

[ 2012 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a Gènesi una idea d’Europa.

 

[ 2011 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Elisabet Sopesens, per ser la seva incorporació a Calla.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?