Erika Bleda

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva incorporació al musical Pretty Woman.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva incorporació a Madrid 24h

 

[ 2020 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva participació a la sèrie Veneno.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva participació a la pel·lícula Issac.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva participació a la sèrie Paquita Salas.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva participació a la sèrie La Casa De Papel.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva incorporació al musical La Llamada.

 

[ 2010 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Erika Bleda, per la seva incorporació al musical Hair.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?