Estel Tort

Estel Tort

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, pel seu paper protagonista a Cats així com la seva participació en diferents doblatges en cinema i sèries.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, per la seva incorporació al musical That’s A Musical!

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, per la seva incorporació al musical Per Si No Ens Tornem A Veure.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, per la seva participació al Concierto 100 Anys De Bernstein i El Musical Americà, a l’Auditori de Barcelona.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, per la seva participació al musical Tot El Que No Ens Vam Dir.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, per la seva participació al concert teatralitzat Arnau Tordera i Les Dones.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra llicenciada, Estel Tort, per la seva participació al musical Un Cau De Mil Secrets.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?