Javi Vélez

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat i professor d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva incorporació a Golfus de Roma, el musical.

 

[ 2021 ]

2021 Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva incorporació a l’espectacle Assassinat a l’Orient Express dirigit per Iván Morales.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva incorporació a l’espectacle de Jumon Erra, Miquel Tejada i Pere Faura, Només és viure, que s’estrenarà pròximament a Barcelona.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva incorporació a l’espectacle l’Antiòpera de les oblidades a l’Escenari Joan Brossa.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva incorporació a l’espectacle Fins Als… Nadals.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva incorporació a Rent el Musical.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva participació en el concert teatralitzat Plaers Infinnits.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Javi Vélez, per la seva incorporació al musical, Un Cau De Mil Secrets.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?