Jordi Taixés

jorditaixes

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser el director musical de Fins Als… Nadals.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser adjunt de direcció musical a Rent, El Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser productor i director de l’Escola Fun Home, El Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser el director del cor a Carousel En Concert.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser productor i adjunt de direcció musical a Rent, El Musical.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser el director del conjunt vocal Jarks.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser un dels creadors i director musical de Vintage, El Musical.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP musical i professor, Jordi Taixés, per ser adjunt de direcció al musical Per Sobre De Totes Les Coses.

 

[ 2008 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP musical, Jordi Taixés, per ser un dels creadors i director musical de l’espectacle Cal Que Nevi?

 

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?