Laura Daza

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per la seva incorporació a l’espectacle Una llum tímida.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per la seva incorporació a l’espectacle La meva violència.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per incorporar-se a l’espectacle Persones Potencialment Perilloses.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per incorporar-se a l’espectacle Estrip-Tesi.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per incorporar-se a l’espectacle Distància.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per formar part del musical El Despertar De La Primavera.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per formar part del musical Dies Normals.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per incorporar-se al grup vocal Deu De Veu.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Laura Daza, per incorporar-se a l’espectacle La Festa Salvatge.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?