Lídia Casanova

[ 2020 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Carrousel O L’avarament De La Balena.

 

[ 2020 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Qüestió D’Honor.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Kràmpack.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Paradise.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a la pel·lícula Framed.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Utilitat Programada.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Peta-Zetas.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle L’Últim Dia De Febrer.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Esprius Son Sis.

 

[ 2012 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Lídia Casanova, per incorporar-se a l’espectacle Sopa De Pedres.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?