Marc Flynn

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP, Marc Flynn per la seva incorporació al musical Kinky Boots.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre ex alumne d’RFP, Marc Flynn per la seva participació a Desde Mi ventana.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre ex alumne d’RFP, Marc Flynn per la seva incorporació a Anastasia, El Musical.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre ex alumne d’RFP, Marc Flynn per la seva participació a Aquests Cinc Anys.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre ex alumne d’RFP, Marc Flynn per la seva participació a El Despertar De La Primavera.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre ex alumne d’RFP, Marc Flynn per la seva participació a Per Sobre De Totes Les Coses.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre ex alumne d’RFP, Marc Flynn per la seva participació a Geronimo Stilton I Els Fantàstics.

 

[ 2012 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP, Marc Flynn per la seva incorporació a Un Cau De Mil Secrets.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.