Nico Baumgartner

[ 2021 / 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació a Tina, el musical.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner,, per la seva incorporació a The Proposal.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació a Amadeus.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació a Sir Peter Shaffer Memorial.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació a Children Of Salt.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació The Dingdong.

 

[ 2015 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació al musical Cabaret.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner,, per la seva incorporació al musical Guys & Dolls.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació al musical Mary Poppins.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació al musical America’s Sweetheart.

 

[ 2011 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació al musical Cop De Rock.

 

[ 2009 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació al musical Spamalot.

 

[ 2007 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE Nico Baumgartner, per la seva incorporació al musical Mamma Mia!

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?