Odo Cabot

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE Odo Cabot, per la seva incorporació a l’espectacle Bye Bye Monstre.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Odo Cabot, per la seva incorporació a l’espectacle de Jumon Erra, Miquel Tejada i Pere Faura, Només és viure, que s’estrenarà pròximament a Barcelona.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Odo Cabot, per la seva incorporació a l’espectacle Domvs que es pot veure a El Maldà.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Odo Cabot, per la seva incorporació a l’espectacle La Mala Fauna.

 

[ 2020 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Odo Cabot, per la seva incorporació a l’espectacle Rèquiem Nocturn de Pere Faura.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Odo Cabot, per la seva incorporació al musical El Despertar De La Primavera.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Odo Cabot, per la seva incorporació a l’espectacle musical Paràsits.

 

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?