Sylvia Parejo

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva incorporació al musical Godspell.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP, Sylvia Parejo, per la seva incorporació al musical Cantando bajo la lluvia.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva participació a Jardins de Broadway.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva participació a Agua, Azucarillos y Aguardiente.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva participació a La Tienda De Los Horrores.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per estrenar el seu espectacle: Musicales Dorados.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva participació La Família Addams.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva participació a El Cantor De México.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva participació al musical Priscilla, Reina Del Desierto.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona a la nostra exalumna d’RFP-AE Sylvia Parejo, per la seva participació al musical Los Miserables.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?