Víctor Arbelo

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva incorporació a Golfus de Roma, el musical.

 

[ 2021 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva incorporació a Antoine, el musical.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva incorporació a Rent, El Musical.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva incorporació a l’espectacle Pop-Rock Hits.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva incorporació al musical, Tot El Que No Ens Vam Dir.

 

[ 2018 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la presentació del seu disc en solitari Dímelo a la Sala Bikini.

 

[ 2017 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva participació a Nit De Musicals 2017.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva incorporació a Rent, El Musical.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, per la seva incorporació al Per Sobre De Totes Les Coses.

 

[ 2014 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre graduat d’RFP-AE i professor Víctor Arbelo, Víctor Arbelo, per la seva incorporació al musical Mar i Cel.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Víctor Arbelo, per la seva incorporació al Le Llaman Copla.

 

[ 2010 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Víctor Arbelo, per la seva incorporació al musical Los Miserables.

 

[ 2010 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE Víctor Arbelo, per la seva incorporació al musical Un Cau De Mil Secrets.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?