Víctor Gómez

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació a la comèdia musical dels Amics de les arts Pares Normals.

 

[ 2022 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació al nou espectacle de La Cubana, Adeu Arturo.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació al musical El despertar de la primavera.

 

[ 2019 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació al musical La Tienda De Los Horrores.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació al musical La jaula de las locas.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació al musical Molt soroll per no res.

 

[ 2016 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació a Rent, El Musical.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació al musical Dies Normals.

 

[ 2013 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre exalumne d’RFP-AE, Víctor Gómez, per la seva incorporació al musical Los Miserables.

 

[ 2010 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE, Víctor Arbelo, per la seva incorporació al musical Grease.

 

[ 2010 ]

Des de l’escola volem donar l’enhorabona al nostre alumne d’RFP-AE, Víctor Arbelo, per la seva incorporació al musical Un Cau De Mil Secrets.

• Compartim el mateix projecte: el teu futur! •

Parlem

També vols ser alumne?

Vols conèixer l’escola Aules?

¿Necesitas ayuda?