Amb el bon temps s’apropa… l’Aulestiu 2022!

L'espai més creatiu, interactiu i divertit de la ciutat de Barcelona! 

Cada vegada falta menys per arribar a l’estiu, així doncs, ens ve molt de gust anunciar-vos la proposta d’Aulestiu d’aquest any.

Aulestiu, molt més que un casal d’estiu! Un estiu ple de noves emocions!

L’Aulestiu és una proposta lúdica i educativa on totes les activitats relacionades amb les arts escèniques es treballen d’una manera divertida i pedagògica per tal que els Petits Artistes gaudeixin i aprenguin ballant, cantant, actuant, dibuixant, pintant i creant les seves pròpies escenografies, decorats i vestuaris.

Es treballa a partir de valors ètics com el respecte, l’escolta, la tolerància, la igualtat i sobretot l’amor i el valor cap a les arts escèniques. Es treballa per grups segons edats, tot i que s’intenta fomentar, en molts moments, el treball cooperatiu entre els diferents grups.

L’escola compta amb un grup de professionals i mestres que fan que l’Aulestiu sigui una experiència única i molt enriquidora. Aquests són professors i professores que imparteixen i guien les activitats de plàstica, interpretació, cant i dansa. El nombre de professors està regit per la ràtio d’alumnes.

Inscripcions obertes per a nens i nenes de 3 a 11 anys.

Pintarem, cantarem, jugarem, interpretarem personatges tot passant l’estiu fent amics!

QUAN?

> del 27 de juny al 29 de juliol

> de 9 h a 14 h

PREU

> 80€ per setmana

*si t’apuntes més d’una setmana, gaudeix d’un 10% de descompte!

¿Necesitas ayuda?