Amor x Amor

Torna el concert solidari d'AMOR x AMOR!

Torna, un any més, el concert solidari AMOR x AMOR. Enguany, en aquesta ja sisena edició, es trasllada a l’estiu per primera vegada.

Aquest any, els beneficis del concert aniran destinats a l’entitat Creación Positiva, i al seu projecte “Visibilitzant la Lesbofòbia”.

Des de febrer de 2017, que cada any, s’organitza una gala benéfica on intèrprets del món del teatre musical, posen el seu granet de sorra per omplir un teatre i aconseguir fons per diferents causes solidàries. Celebrar l’AMOR en totes les seves vessants, transformant l’amor romàntic dels duets i les cançons que formen el fil conductor del concert.

AMOR x AMOR – Un Viatge pel Pop Espanyol compta amb direcció escènica d’Alícia Serrat (‘Tot el que no ens vam dir’, ‘Pegados’, ‘Mierda de artista’), direcció musical compartida de Marc Sambola (‘La Filla del Mar’, ‘Per si no ens tornem a Veure’, A Grup Vocal),  i Gerard Alonso (‘Paquito Forever’ i ‘Cantando Bajo la Lluvia’), els tres, professors de la nostra escola en diverses ocasions i producció de Marisol González.

Les intèrprets d’aquesta edició, totes dones, també compten amb algunes de les ex alumnes d’Aules · Arts Escèniques.

El concert tindrà lloc el proper 27 de juny, a les 20:00h, al Teatre Condal.

Al següent link podeu reservar les vostres entrades. Feu-hi un cop d’ull!

¿Necesitas ayuda?