Aules en xarxa

Si tens menys de
18 anys i vius lluny
de Barcelona,
Aules En Xarxa
et proposa diferents
escoles del territori
on gaudir de la
màxima qualitat
en l’aprenentatge
escènic

Aquest projecte és una xarxa de complicitat amb escoles que compartim la mateixa filosofia i plantejaments acadèmics en les activitats de formació escènica dedicades als nens i nenes i als joves, menors d’edat. Sota aquest paraigüa, anirem acollint a diferents centres de tot Catalunya. L’objectiu és intercanviar experiències formatives artístiques i que el nostre equip col·labori de diferents maneres amb cadascun dels centers adherits, sumant valors i coneixement.

Com a escola de referència de les arts escèniques del nostre país, volem reconèixer la gran tasca de base que realitzen molts professionals que no desenvolupen la seva activitat a Barcelona.

Volem donar-los tot el nostre suport i visualitzar la seva aportació formant a petits grans artistes. I encoratgem a totes les famílies atretes per les nostres activitats a buscar l’escola en xarxa més propera: avalem l’excel·lent contingut dels centres que a poc a poc se sumin a la iniciativa. El nostre nivell d’exigència és molt alt i el procés d’incorporació de noves escoles serà lent, ja que requereix d’un profund procés d’anàlisi de les propostes de cada centre i la manera de desenvolupar-les.

Els joves que tinguin clar que volen professionalitzar-se i que, per tant, aspirin a accedir al nostre Recorregut de Formació Professional en Arts Escèniques, els recomanem que iniciin la seva formació a les escoles que formen part d’Aules en xarxa: treballarem conjuntament per preparar el seu pas a Barcelona quan, als 18 anys, arribi el moment de fer el salt als Estudis Superiors.

Aquesta xarxa de complicitats ens portarà també a poder desenvolupar activitats conjuntes, projectes ambiciosos que requereixen la suma d’esforços de diferents institucions.

No dubteu en visitar les diferents pàgines web de les nostres escoles amigues.

logo-quarta-paret

La Quarta Paret

Olot

logo_EMTT

Escola Municipal de Teatre

Tortosa

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

¿Necesitas ayuda?