Carrie, el musical

#lestiuqueetmereixes

Carrie, el musical més misteriós d’aquest estiu!

Carrie, el musical creat a partir de la novel·la que va escriure Stephen King i que va ser la seva primera publicació l’any 1974. Va ser una de les novel·les més censurades a les escoles d’EEUU.

Just dos anys després ja se’n va fer la primera adaptació cinematogràfica dirigida per Brian de Palma amb Sissy Spacek. Fins al 2013 se n’han arribat a fer més de 4 adaptacions, aquesta última protagonitzada per Chloë Grace Moretz i Julianne Moore.

L’any 1988 se’n va fer la primera versió del musical, que va ser un fracàs absolut, i finalment, el 2012 se’n va fer un revival.

La partitura i el llibre van ser revisats pels compositors originals Michael Gore i Dean Pitchford, i l’escriptor Lawrence D. Cohen i es va trasnformar en un exitós musical en les produccions posteriors: el 2015 a l’Off-Broadway i i el 2018 a l’Off-West End  de Londres i a Los Àngeles.

SINOPSI

Carrie és una noia d’un institut americà amb problemes de relació amb la resta del món, ja que la seva mare, una fanàtica religiosa, l’ha mantingut sempre al marge de la societat. També és rebutjada a l’institut per diversos motius, fins que un dia Carrie s’adona que gaudeix de poders telequinètics que l’ajudaran a empoderar-se per rebel·lar-se contra el món.

A continuació us deixem imatges d’aquestes produccions per tal que us pogueu fer una idea de l’espectacle:

Tràiler de la pel·lícula dirigida per Brian de Palma el 1976
Tràiler de l'adaptació del musical a Broadway el 2012

Vine a conèixer l’enigmàtic món de Carrie!

CARRIE
Grup 1 adults +16
del 28 de juny al 29 de juliol
de 16:45 a 20:45 h
presentació el 28 i 29 de juliol

 

Direcció escènica de Javi Vélez, direcció musical de Ferran Enfedaque i coreografia de Gina Munné

CARRIE

Grups 2 i 3 adults +18

*més informació de dates i horaris al link de sota

Direcció escènica de Àgata Casanovas, direcció musical de Ferran Enfedaque i coreografia de Marc Lluís Fernández

*Aquesta producció amateur de CARRIE EL MUSICAL es presenta gràcies a un acord amb Concord Theatricals Ltd. www.concordtheatricals.co.uk
Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.