Catalunya aixeca el teló!

Gina Gonfaus, la nostra alumna de 4t del RFP-AE serà l'encarregada de conduir la gala d'enguany!

Hi ha notícies que ens fa especial il·lusió compartir i aquesta n’és una.

Com ja sabeu, a principis de setembre, és el moment d’engegar una nova temporada teatral. I com cada any, just acabant l’estiu, es presenta a Barcelona una gala on es donen a conèixer gran part dels espectacles que podrem gaudir als nostres teatres.

Doncs la gala d’enguany serà presentada per la nostra alumna de 4t del RFP-AE Gina Gonfaus!

La gala d’aquesta temporada arriba a la XXena. edició, i es durà a terme al Gran Teatre del Liceu.

La dramatúrgia serà a càrrec de Ferran Gonzàlez i d’Alícia Serrat, professora i directora de tallers i de pràctiques professionals de la nostra escola, que també n’assumeix la direcció.

Serà una gala on predominarà la música i l’humor per damunt de tot i on les arts escèniques podran celebrar aquest esperat retorn als escenaris.

La protagonista d’aquesta gala, Gina Gonfaus, immersa en els últims dies d’assajos, reflexiona sobre què suposa per a ella aquesta experiència:

Aquest projecte és sobretot una oportunitat. Una experiència molt especial i única que segurament no m’hauria imaginat mai que tindria la sort de viure. Tinc la sensació que represento a molts dels meus companys, i a molta altra gent jove que ens estem formant i estem preparats per pujar als escenaris i explotar. També és un gran reconeixement per tot l’esforç i la dedicació de tots aquests anys, perquè el nostre camí no és gens fàcil. Però sobretot em sento molt agraïda pel tracte de tot l’equip de gent que hi ha darrere i la confiança que han posat en mi. Amb moltes ganes d’aixecar el teló!

¿Necesitas ayuda?