Classe Garantida!

Aquest curs, tu decideixes: classe presencial o classe online!

Hem arrancat amb molta força i volem fer-vos saber que  tenim molt clares quines són les circumstàncies que ens depara aquest nou curs.

És per això que us oferim, la Classe Garantida!

Per tant, aquest any, tu decideixes: classe presencial o classe online!

Des de l’escola, apostem per oferir les classes presencials sempre que la situació actual ho permeti. Però sabem que en qualsevol moment, poden aparèixer quarantenes en l’àmbit familiar, privat o escolar, o simplement, contemplem que com a pares o alumnes, no volgueu exposar als vostres fills o a vosaltres mateixos a les classes presencials.
Sigui pel motiu que sigui, des de l’escola agafem el compromís de seguir oferint la formació dels nostres alumnes en el moment previst.

Així doncs, seguirà vigent l’opció de seguir fent classes particulars de música i cant en format online, tal i com hem fet durant el confinament, i de seguir les classes grupals en format streaming des de casa, de manera simultània mentre s’està realitzant l’activitat a l’escola amb els alumnes que hi puguin ser presencialment.

Aquest és el compromís que us oferim des d’Aules durant tot el curs, perquè sabem que voleu apostar per a la vostra formació artística i garantir-vos els nostres serveis i el viatge d’aprenentatge que escolliu durant tot el curs.

¿Necesitas ayuda?