Interpretació

INTERPRETACIÓ

L’àrea d’interpretació busca la construcció, tant a nivell pràctic com intel·lectual, d’actors i actrius professionals, interconnectats i relacionats amb el món cultural que els envolta.  

Es posa el focus en que l’intèrpret acabi desenvolupant un sistema real i propi que integri els diversos elements tècnics relacionats entre ells a la vegada que assoleix la seva plena llibertat i disponibilitat total en el joc. Un actor lliure, únic i singular connectat amb la pròpia creativitat.  

Per això, desenvolupa l’imaginari i aporta totes les eines tècniques i pràctiques necessàries perquè aquest es pugui apropiar de les competències i habilitats que requereix l’escena i l’estar a escena. Preparem ment, cos i veu per formar un instrument orgànic, receptiu, sensible i en alerta. Amb capacitat de resposta i obert a l’espai i als altres en l’espai. Per això, a tota l’àrea es treballa de manera interconnectada i transversal.

PROFESSORAT

El professorat d’aquesta àrea està format per actors i actrius, directores i directors amb formacions i trajectòries molt extenses, riques i diverses en el món de la creació, la interpretació, la veu i el cos que els proporciona tant una gran versatilitat en quant al domini dels diferents gèneres teatrals com una gran adaptació al medi on es desenvolupen. Per la seva experiència, comparteixen la idea que un bon intèrpret no es pot crear a partir d’un sol mètode sinó de la suma, l’estudi i el coneixement de molts.

ASSIGNATURES

Aquestes son les assignatures que oferim de manera regular:

INICIACIÓ A LA INTERPRETACIÓ

JOC TEATRAL

ESCENES

MONÒLEGS

TRAINING ACTORAL

TRAINING ACTORAL AVANÇAT

ENTRENAMENT ACTORAL EMOCIONAL

DICCIÓ CATALANA

DICCIÓ CASTELLANA

TÈCNIQUES DE CONEIXEMENT CORPORAL

EINES BÀSIQUES

MÀSCARES

COMMEDIA DELL’ARTE

CREACIÓ

IMPRO

NOVES DRAMATÚRGIES

TEXT COMPLEX: DRAMA

TEXT COMPLEX: COMÈDIA

TEXT CONTEMPORANI

IMPROVISACIÓ

TITELLES I OBJECTES

CÀMERA

HISTÒRIA DEL TEATRE

LITERATURA DRAMÀTICA

DRAMATÚRGIA

EDITORIAL

“Quan el teatre és necessari,
no hi ha res més necessari.”

PETER BROOK

Vols rebre classes de
d'interpretació?

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

¿Necesitas ayuda?