Música

MÚSICA

L’àrea de música ofereix els coneixements teòrics i pràctics per desenvolupar tant l’audició com l’execució i la composició. El coneixement del llenguatge musical, el desenvolupament de les habilitats musicals i el domini de l’instrument s’assoleixen a través de classes en grup i classes particulars. Una base sòlida permetrà investigar i aprofundir en qualsevol estil i estètica musical.
El nostre pla d’estudis de música està avalat pels prestigiosos exàmens internacionals de l’ABRSM (Associated Board of Royal Schools of Music), al quals els nostres alumnes poden optar si ho desitgen.

PROFESSORAT

El professorat d’aquesta àrea està format per músics en actiu i amb diferents formacions complementàries com ara la pedagogia o les arts escèniques, segons el tipus d’assignatura que imparteixen. Tots ells tenen experiència docent amb petits i adults, de manera que saben adaptar-se als diferents estils i necessitats que proposa l’alumne/a, sempre des d’un punt de vista lúdic i modern de l’aprenentatge de la música.

ASSIGNATURES

Aquestes son les assignatures que oferim de manera regular:

LLENGUATGE MUSICAL (GRAU 1 – 8)

LLENGUATGE MUSICAL AVANÇAT

PIANO

GUITARRA

MÚSICA DE CAMBRA

COMBO

CANT CORAL

COMPOSICIÓ

“La música pot donar nom a l’innombrable
i comunicar el desconegut.”

LEONARD BERNSTEIN

Vols rebre classes de
música?

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

¿Necesitas ayuda?