Classes Particulars

Cada alumne és una persona amb perfil, objectiu i necessitats diferents. És per això que les classes particulars son la millor manera de personalitzar el treball i el procés d’aprenentatge. És una opció que permet una comunicació inmillorable entre alumne i mestre. Es personalitza al màxim el contingut, la durada i la periodicitat de les classes. L’opció més flexible i exclusiva.

aules_lacostas0240

Cant i veu

Cant: les classes particulars son la base de la formació i l’entrenament vocal: tècnica, reeducació, estil, repertori, preparació de càstings…
Repertori: sessions de treball amb un pianista/director musical per treballar el material que vulguis cantar.

aules_lacostas9500 2

Musica

Instrument: les classes particulars son la base de l’estudi d’un instrument: piano, guitarra, violí…
Llenguatge musical: coneixements teòrics per avançar en el coneixement de la música.

aules_lacostas0361_retallada_ok_

Dansa i Cos

Sessions individuals de qualsevol estil, per preparar audicions, exàmens oficials o d’accés a estudis superiors o fins i tot ballar en una boda o acte social.

aules_disciplinas_interpretacio

Interpretació

Sessions individuals per afrontar un repte concret del món professional com una audició o una prova d’accés a estudis superiors o per donar les eines per a qualsevol persona que necessito fer una exposició oral en públic, ja sigui en l’àmbit empresarial, polític o acadèmic.

aules_lacostas9844

Preparació de càsting

Preparació integral d’audició: assessorament per seleccionar material a presentar, redactar CV, escollir fotografies i sessions de treball personalitzades amb l’especialista de cada disciplina segons les necessitats.

“Segueix el teu cor i la teva intuïció amb coratge.
D’alguna manera, saben què és el que vols realment.”

STEVE JOBS

Sol·licita la teva entrevista personal
presencial o online perquè et fem
una proposta a mida

¿Necesitas ayuda?