Clàudia Bargallo

Clàudia Bargallo

Nascuda al Vendrell, Tarragona, on comença la seva formació en diferents estils de dansa com: Hip-Hop, Old School (locking, popping), commercial, contemporani, claquè i balls llatins. Destaca la seva experiència com a ballarina a Concierto Concepto amb la companyia Brodas Bros (Teatre Tívoli i Teatre Coliseum), també va concursar a diverses competicions de Hip-Hop nacionals i internacionals, i va ser finalista en categoria “solista” amb la creació d’un solo.

Alhora estudia música a l’escola Músics on obté el Grau Mitjà en llenguatge musical i piano.

Als 18 anys decideix marxar a Barcelona a ampliar la seva formació, rebent master-class de ballarins i coreògrafs professionals tant internacionals com nacionals com: Tony James, Carlo Darang, Hilty & Bosch, Sebastian Linares, Carlos Díaz, Kiko López i Aina Lanas, entre d’altres.

També inicia la seva formació artística teatral a les escoles El Timbal i a Aules · Arts Escèniques, alhora que rep classes de cant

S’inicia en el món professional amb el càrrec de coreògrafa en la companyia de teatre infantil i familiar Embroutats Teatre.

Durant la temporada actual forma part del repartiment de l’espectacle Shreck, El Petit Musical, amb el personatge de Fiona i com a ballarina de l’espectacle Joan sense por i la casa encantada de la companyia teatral La Roda Produccions”.

Actualment, està cursant el Recorregut de Formació Professional RFP-AE a Aules · Arts Escèniques.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?