CLICKSFLIX, Mostra de Dansa 2021!

S'acosta l'esperada mostra de dansa d'enguany: CLICKSFLIX!

Ens fa moltíssima il·lusió donar notícies com aquesta, i és que just d’aquí poc més d’un mes, podrem gaudir de la mostra de dansa que tots els alumnes i les alumnes de dansa ens oferiran damunt d’un escenari!

I també ens fa especial il·lusió anunciar que la mostra tindrà lloc el proper 20 de juny al Teatre Condal. Un teatre fantàstic on els i les alumnes podran gaudir ensenyant a tota la família la proposta que estan treballant aquestes últimes setmanes:

CLICKSFLIX – Què passaria si fallessin les plataformes digitals?

Com a mostra de dansa, hem creat aquest original espectacle on ens plantegem què passaria a les nostres vides si de cop un dia, les plataformes digitals a les que estem tan acostumats i ens aproximen a un munt de propostes digitals i culturals, deixessin de funcionar.

Sinopsi

Després de molts mesos, els Petits Artistes de l’àrea de dansa d’Aules · Arts Escèniques, queden per gaudir d’uns dies envoltats de natura i passar-s’ho d’allò més bé. Es passen el dia volent-se connectar a les plataformes digitals per gaudir plegats de les seves sèries i episodis preferits. Però, de cop i volta tot canvia. Han perdut la connexió a internet i hauran d’idear formes noves d’entretenir-se i no avorrir-se. Se’n sortiran? Descobriran la sorpresa que els hi espera al final?

Les entrades surten a la venda el pròxim 28 de maig a la nostra secció d’esdeveniments de la web, i són no numerades.

Us hi esperem!

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.