Commercial Dance amb Alex Bullon

Alex Bullon arriba des de Los Angeles per donar classes a Aules · Arts Escèniques!

Alex Bullon és un dels ballarins/coreògrafs més reconeguts de la televisió en tota Europa, i fins i tot recentment a nivell internacional, als Estats Units, Amèrica Llatina i Àsia. Nascut a Barcelona, descobreix la seva passió per la Dansa, deixant de costat l’esport que va practicar en la seva joventut.

Les seves coreografies es defineixen pel seu estil únic, a través dels seus moviments que transmeten una mescla de carisma, soltesa i força. Variacions que s’inspiren dels vídeos de Britney Spears, Michael i Janet Jackson. Un resultat realment explosiu!

Les seves creacions han estat reconegudes per molts professionals internacionals. Recomanat per alguns dels coreògrafs més desitjats de la indústria com Wade Robson, Tony Testa, Brian Friedman, Jamie King, Kevin Maher, Mikey Minden, Nick Flores, Gil Dulduao, etc.

Es forma des de molt jove en totes les disciplines de la Dansa (Ballet, Saló, Jazz, Contemporani, Hip-hop, etc.) amb professors de tot el món. Això li ha permès crear posteriorment el seu propi estil com a coreògraf.

Ha impartit classes en nombroses escoles de ball a Barcelona i Los Angeles durant anys com La Urban Dance Factory, Millenium Dance Complex (LA), Debbie Reynolds Studios (LA), IDA Hollywood, Tribu Urbana Center, Quality Dance Studio, Eslam Dancing Barcelona, Marisa Yudes, entre altres, i ha format ballarins per tota Espanya i la resta del món en els seus teaching tours en països de tota Europa, Llatinoamèrica, els EUA i el Canadà.

Ha treballat en un gran nombre de produccions a Europa i n’ha acumulat molts d’altres des que va arribar als EUA. Sempre en espectacles i esdeveniments comercials populars, programes de televisió (Dancing with The Stars, X Factor, The Voice, American Idol, So You Think You Can Dance, America’s Best Dance Crew, Fama a Bailar, Mira Quien Baila, OT, Xtreme Dance (Xile), RuPaul’s DragRace, etc. ), actuacions musicals (AMAs, VMAs, els Oscars, la Super Bowl 2015/16, els Emmys, els Grammys, TCAs i KCAs, MMAs, etc) i vídeos musicals per a artistes de tot el planeta, i tot això tenint només 32 anys.

Va començar a fer classes amb tan sols 14 anys i segueix al peu del canó, a les seves classes i espectacles coreogràfics on mescla tot tipus d’estils. En realitat, imparteix els seus tallers per tot el món, però actualment viu a Los Angeles, on es va traslladar fa 12 anys després de ser descobert pels seus agents a Youtube a causa dels milions de visites que van rebre els seus vídeos pujats a la xarxa. Després de treballar com a ballarí per a artistes com Katy Perry, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Iggy Azalea, Charlie XCX, Tinashe, Demi Lovato, Jonas Brothers, Ke$ha, Jennifer Lopez, Camilla Cabello, Ally Brooke, LittleMix, 5th Harmony, Ricky Martin, Shakira, Kylie Minogue, Rupaul, Todrick Hall, Jennifer Hudson, Rihanna, Rita Ora, Ariana Grande, Anastacia i Paulina Rubio, per nomenar-ne només alguns a la llista dels més reconeguts.

Ara porta el seu treball a un altre nivell com a coreògraf a Hollywood permetent-li formar part del procés de creació d’actuacions televisives, vídeos musicals i gires dels artistes més reeixits del moment i fins i tot impartint classes particulars de ball a ídols com Britney Spears, Kesha o Demi Lovato.

> Quan?
Dilluns de 12.00 h a 13.30 h

> Preu
65€ mensuals

¿Necesitas ayuda?