Cursos Intensius

Un complement ideal
a qualsevol edat
i nivell.

La nostra oferta formativa no s’acaba amb els cursos regulars. Els cursos intensius són el complement ideal a qualsevol edat i nivell, i una molt bona manera d’entrar en contacte amb nosaltres. Cada trimestre oferim diferents propostes que anem anunciant durant el curs, a banda dels intensius de periodicitat anual que us expliquem a continuació.

CURSOS INTENSIUS

Improvisació Teatral

Treball de creació lliure i espontània d’escenes d’impro teatral sense guió des de la mateixa improvisació , des de el que neix d’aquest instant.

A partir de 18 anys.

CURSOS INTENSIUS

Repertori de cançons Pop-Rock

Molts dels musicals que s’estrenen actualment utilitzen el Pop Rock no només com a estil musical: l’energia i el codi de concert inspiren moltes de les posades en escena. Treballem cançons d’aquest estil i busquem el nostre alter ego com a estrelles del pop rock.

A partir de 18 anys.

CURSOS INTENSIUS

Entrenament Actoral Emocional

A través de jocs i improvisacions s’investigarà sobre els motors emocionals i els riscos que cadascú pren, intentant que cada vegada siguin més i més honestos. I la capacitat de canvis ràpids i adaptació d’estats emocionals.

A partir de 18 anys.

CURSOS INTENSIUS

Estill Voice Training

Periòdicament, l’escola ofereix l’oportunitat de realitzar els cursos, obtenint el Certificat Oficial, en modalitat d’intensiu d’Estill Voice Training. El mètode internacional d’estudi del funcionament de l’aparell fonador i la seva aplicació en diferents àmbits.

Realitzats per docents de prestigi internacional i dirigits a totes les persones, tant principiants com professionals, que vulguin aprofundir i comprendre el funcionament de la veu: actors, cantants, professors, logopedes, foniatres, …

CURSOS INTENSIUS

Tallers d'Estiu

Cada estiu, durant els mesos de juny i juliol, proposem diferents tallers de teatre musical, de teatre de text, de teatre dansa, creació… 

A l’intensiu treballarem  la posada en escena d’espectacles complets i els presentem davant de públic.

Comptem amb la direcció de diferents professionals en actiu, segons la necessitat de cada espectacle, gestionant totes les parts del procés, des de les primeres lectures i assajos musicals, coreografies i tot el procés d’assaig que ens portarà a la presentació final.

Oferim propostes prejuvenils de 12 a 15 anys, juvenils de 16 a 18 i per adults.

Coneix la
nostra oferta formativa

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.