Cursos Intensius

Un complement ideal
a qualsevol edat
i nivell.

La nostra oferta formativa no s’acaba amb els cursos regulars. Els cursos intensius són el complement ideal a qualsevol edat i nivell, i una molt bona manera d’entrar en contacte amb nosaltres. Cada trimestre oferim diferents propostes que anem anunciant durant el curs, a banda dels intensius de periodicitat anual que us expliquem a continuació.

CURSOS INTENSIUS

Tallers d'Estiu

Cada estiu, durant els mesos de juny i juliol, proposem diferents tallers de teatre musical, de teatre de text, de teatre dansa, creació… 

Durant quatre setmanes, ens endinsem de manera intensa i intensiva, a la posada en escena d’espectacles complets i els presentem davant de públic.

Comptem amb la direcció de diferents professionals en actiu, segons la necessitat de cada espectacle, gestionant totes les parts del procés, des de les primeres lectures i assajos musicals, coreografies i tot el procés d’assaig que ens portarà a la presentació final.

Oferim propostes prejuvenils de 12 a 15 anys, juvenils de 16 a 18 i per adults.

CURSOS INTENSIUS

London Program

Al setembre, és el moment de tornar-se a posar les piles, i és per això que l’escola ofereix el London Program.
Un intensiu de dansa i interpretació de cançons per a tots aquells alumnes que vulguin aprofundir en aquestes disciplines artístiques.
És una oportunitat única per treballar amb professionals vinguts directament del West End de Londres.
Dirigit tant a estudiants com a professionals del món del teatre musical que volen conèixer com es treballa a la gran capital del gènere i entrar en contacte amb professionals que no formen part del nostre entorn habitual. Treballem amb artistes que formen part dels grans espectacles internacionals actuals. Portem Londres a Barcelona.

CURSOS INTENSIUS

Estill Voice Training

Periòdicament, l’escola ofereix l’oportunitat de realitzar els cursos, obtenint el Certificat Oficial, en modalitat d’intensiu d’Estill Voice Training. El mètode internacional d’estudi del funcionament de l’aparell fonador i la seva aplicació en diferents àmbits.

Realitzats per docents de prestigi internacional i dirigits a totes les persones, tant principiants com professionals, que vulguin aprofundir i comprendre el funcionament de la veu: actors, cantants, professors, logopedes, foniatres, …

CURSOS INTENSIUS

Stage Dansa

Regularment, oferim l’oportunitat de fer un intensiu en format masterclass, l’Stage Dansa.

Es tracta d’unes sessions on l’alumne/a podrà estar en contacte amb diferents professionals en actiu del món de la dansa, i endinsar-se dins de les tècniques i propostes innovadores que ens oferiran.

Coneix la
nostra oferta formativa

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.