Dia Mundial del Teatre 2021!

Feliç Dia Mundial del Teatre!

Avui 27 de març, celebrem com cada any, el Dia Mundial del Teatre.

Aquest any, més que mai, recolzem i reivindiquem que #laculturaessegura i necessària per seguir creixent com a persones i afrontar situacions complicades com la que hem viscut aquest últim any.

Enguany, l’actriu Helen Mirren ha estat l’encarregada de dirigir-nos unes paraules que podeu llegir al següent manifest:

Ha estat un temps molt difícil per a la representació en viu i molts artistes, tècnics, artesans i dones han lluitat per una professió que ja està marcada per la inseguretat.

Potser aquesta inseguretat sempre present els ha fet més capaços de sobreviure aquesta pandèmia amb enginy i coratge.

La seva imaginació s’ha traduït, en aquestes noves circumstàncies, en maneres creatives, entretingudes i commovedores de comunicar, gràcies en gran mesura a Internet, per descomptat.

Els éssers humans s’han explicat històries des que habiten al planeta. La meravellosa cultura del teatre viurà sempre que estiguem aquí.

L’afany creatiu d’escriptors, dissenyadors, ballarins, cantants, actors, músics, directors mai no serà sufocada i en un futur immediat florirà de nou amb una energia renovada i una nova comprensió del món que tots compartim.

No puc esperar!

 

Helen Mirren, Dia Mundial del Teatre 2021

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.