Direcció d’Actors | amb Iván Morales

Treball intensiu de quatre dies d'immersió a la direcció d'actors!

Quatre dies per submergir-se en l’univers d’un dels directors amb més projecció del moment i d’aquesta manera,  partint de la seva mirada, assentar les bases de la direcció escènica.

 

“Aprendre a dirigir és també aprendre a posar-se al lloc de l’altre, entendre quin és el motor dels intèrprets, el de la dramatúrgia i el de la resta de l’equip, i posar-los a tots en la mateixa sintonia. Aprendre a escoltar, a llegir, a compartir. Els actors i les actrius ja estem entrenats per
fer-ho, però necessitem aprendre a canviar de barret i a mirar tot el mapa. Aquest és el procés que investigarem, a partir de les nostres escenes preferides. Perquè res pot substituir la necessitat profunda de voler explicar alguna cosa que ens remou.”

 

QUAN?

21, 22, 23 i 24 de desembre de 10:00 h a 15:00 h

PREU

180€

*10 úniques places disponibles!

Iván Morales

Iván Morales, actor amb més de trenta anys d’experiència en cine, teatre i tv, i guionista i director d’escena i pantalla amb projectes com “Sé de un lugar”, “La Calavera de Connemara” o “Instrumental” a les seves esquenes.

Aquesta temporada estrena “La Cabra o qui és Sylvia” (La Villarroel) , “Assassinat a l’Orient Exprés” (Teatre Condal) , “Heroïnes o res” (TNC) i la pel·lícula de Lluís Danès “La vampira de Barcelona”, on s’ha encarregat de la direcció d’actors.

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.