Disciplines

Totes les disciplines escèniques que ofereix l’escola s’agrupen en àrees de coneixement.
La nostra filosofia sempre ha estat tractar cadascuna d’aquestes àrees amb la mateixa importància. A AULES hi trobaràs una escola de música, una escola de dansa i cos, una escola de cant i veu i una escola d’interpretació, amb els seus departaments i equips de professors. El teatre musical, que uneix totes les disciplines, és el punt de trobada de totes les arts escèniques actuals

aules_lacostas0240

Cant i veu

Oferim un ensenyament personalitzat per desenvolupar les habilitats vocals i descobrir totes les possibilitats que tenim, de manera sana.

aules_lacostas9500 2

Música

Busquem una base sòlida de coneixements teòrics i pràctics per desenvolupar tant l’audició com l’execució i la composició.

aules_lacostas0361_retallada_ok_

Dansa i Cos

Entrenem el cos per conèixe’l, connectar-lo amb la creativitat del moviment i superar els límits mentals que ens hem imposat.

aules_disciplinas_interpretacio

Interpretació

Desenvolupem l’imaginari i aportem eines tècniques i pràctiques n actor lliure, únic i singular connectat amb la pròpia creativitat.

aules_disciplinas_teatre_musical

Teatre Musical

El teatre musical, com a màxim exponent del teatre multidisciplinar, és la suma de totes les àrees: interpretació, cant, dansa, música… per això ens fascina.

aules_lacostas9686

Classes particulars

La millor manera de personalitzar el treball i el procés d’aprenentatge, aconseguint una comunicació immillorable entre alumne i mestre.

Aquestes disciplines s’ofereixen a tothom, seguint plantejaments acadèmics i pedagògics diferents i adequats a l’edat i els objectius de cadascú:

CLICKS
Petits Artistes

Alumnes de 3 a 15 anys, que creixen acompanyats per l’aprenentatge artístic. Aquest procés potenciarà les seves capacitats creatives, descubrirà lliurement la seva personalitat, estimular els mecanismes intel·lectuals únics i desenvoluparà el seu cos de manera sana. Un entorn únic per establir vincles amb nenes i nens amb les mateixes aficions i fer volar l’imaginari. El millor moment per començar a fer el CLICK.

PLUS
Escola Oberta

Alumnes adults (a partir dels 16 anys), que vulguin incorporar l’aprenentatge artístic al seu dia a dia. Ja sigui per continuar la formació iniciada anys enrere o per materialitzar aquella il·lusió o desig que fa temps que ens acompanya. Mai no és tard per començar a formar-se, aprende una cosa nova o tecnificar i polir allò que fem per intuïció. Perquè la formació artística sempre és un PLUS.

RFP-AE
Recorregut de
Formació Professional

Una formació d’alt nivell destinada a formar professionals que s’integrin al món laboral. Un centre d’alt rendiment on es preparen els futurs intèrprets que treballen en teatre, teatre musical, dansa, dansateatre, audiovisuals i fins i tot el món de la música. Tenint com a referent les grans escoles de Performing Arts de Londres i Nova York, apostem per una formació intensa, completa i en constant evolució, adaptant-se constantment a les necessitats del sector professional i als perfils dels alumnes de cada promoció. Aquesta és, sens dubte, l’escola dels professionals.

“És evident que les escoles que es prenen les arts
seriosament aconsegueixen millors resultats acadèmics.”

ANDREW LLOYD WEBBER

¿Necesitas ayuda?