Àfrica Alonso

Àfrica Alonso

Graduade en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 2017, especialitat en Teatre Musical. Complementa la carrera amb altres estudis d’interpretació a l’estudi de Txiqui Berraondo i a l’estudi de Laura Jou.

Actualment interpreta el personatge d’Úrsula a l’obra El Gran Comediant de Joel Joan i Hèctor Claramunt al teatre Goya de Barcelona (Focus i Arriska) i a la gira nacional.

Interpreta el personatge de Joanne a la producció de Rent de Focus l’any 2019 al Teatre Condal de Barcelona, dirigida per Daniel Anglès i Miquel Tejada.

Interpreta el personatge de Marga a l’obra de Joan Maria Segura i Xavier Torras That’s a musical a la gira nacional (2017 a actualitat).

En el món del doblatge i la locució, realitza els estudis a l’escola EDB de Barcelona.

És veu solista de Moment of truth a Small Foot, la Película (Warner) i a Everything is awesome en LEGO 2 la Película (Warner) enregistrat a Soundstudio. (2017-2020)

Té una àmplia experiència en el món de la música en directe. Treballa en diverses orquestres i és solista principal al grup Talking Rabbits (rock i pop) a la Sala Luz de gas durant 3 anys. També és cantant a les Session Possible de Wolf Codera a Alemanya fent de solista de música pop-rock.

És membre i fundadore de la productora artística La Cicatriz i dramaturgue i compositore de l’obra Una llum tímida. A més a més hi interpreta el personatge d’Isabel. L’obra explica la història real de Carmen i Isabel, dues mestres que es van enamorar a Espanya en plena dictadura franquista.

El Novembre de 2020 dirigeix amb Andrea Puig Doria l’enregistrament del disc de l’obra a l’estudi RoomLab de Molins de Rei.

L’espectacle Una llum tímida realitza una gira entre Octubre de 2020 i Juliol de 2021 i al Setembre de 2021 s’estrena i inicia la seva temporada al Teatre Condal de Barcelona. L’obra es representa actualment amb un gran èxit i l’Àfrica ja es troba en procés de creació de futurs projectes escènics i artístics.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?