Albert Bolea

albert_bolea

Albert Bolea

Es forma a l’Escola AULES com a intèrpret de teatre musical així com també a les escoles Coco Comin, El Timbal, Company&Company, Luthier i Anna Maleras. Estudia cant clàssic amb professors de Barcelona i Madrid com Daniel Anglès, Sussana Domènech, José Masegosa o Noemí Gallego.

Comença a treballar professionalment amb el musical Les Cançons Del Llibre De La Selva al Teatre Romea i com a cantant al Club Super 3 a la televisió de Catalunya. Des de llavors forma part dels espectacles Una Visita Espacial al Tibidabo , Un Cau De Mil Secrets a la Pedrera de Barcelona i Cuentos Cruentos al Teatre Gaudí (Barcelona) i al Teatro Alfil (Madrid). Al 2013 participa a la gira de Los Miserables interpretant a Babet i actuant al Liceu de Barcelona. Al 2015 alterna el personatge de Warren en el musical Dies Normals seguidament interpreta a Angel a Rent, El Musical Barcelona 2016 obtenint el premi a millor actor de repartiment als Premios de Teatro Musical i seguidament interpreta a Miss Understanding a Priscilla Reina del Desierto fent temporada a Barcelona i gira per España. Al 2017 forma part com a swing i formador de claqué al musical Billy Elliot, i al 2018 coreografia conjuntament amb Montse Colomer el número de claqué de Putin on the Ritz del musical El Jovencito Frankenstein. Al 2019 torna a interpretar el paper de Angel a Rent, El Musical aquest cop al Teatre Condal de Barcelona on és nominat a un Premi Butaca com a millor actor d’un musical. Va interpreta el paper de Bobby al musical A Chorus Line, dirigit per Baayork Lee i Antonio Banderas. On també s’encarregava de la part vocal com a Vocal Coach de la companyia.

Ha posat veu a varis personatges d’animació. Entre els quals destaquen El Show De Looney Toons, Los Pingüinos De Madagascar, Harvey Breaks i Joney Bravo. Ha impartit classes de Claqué , Repertori i Staging al Recorregut Professional de l’Escola Aules, així com els TIMS Juvenils com a director musical.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.