Alícia Serrat

alicia_serrat

Alícia Serrat

Actualment compagina la seva feina com a directora i dramaturga amb la de compositora, lletrista i adaptadora. 

Recentment escriu i dirigeix els espectacles musicals El Temps Que No TindremTot El Que No Ens Vam Dir, Per Si No Ens Tornem A Veure (Teatre Maldà de Barcelona). És guionista i ajudant de direcció de la Gala Catalunya Aixeca El Teló (2018) i forma part de l’equip artístic de Calma!, el nou espectacle de Guillem Albà. Dirigeix l’espectacle Mierda De Artista (Teatros del Canal, Teatre Poliorama i Barts Teatre) amb el que guanya el Premi BroadwayWorld a la Millor Direcció l’any 2014.

És co-autora del musical Pegados, guanyador de Premi Max al millor espectacle el 2010, pel que també rep el Premi Butaca a Millor Actriu de musical, i guanya també el Premi Butaca al Millor Musical, i la millor Composició Musical. L’espectacle ha fet el salt internacionalment i ha estat representat a Mèxic, Argentina, Brasil, Puerto Rico, Colòmbia, Alemanya, República Dominicana i Itàlia. 

Signa la direcció escènica d´EPP! un espectacle participatiu del CaixaForum; així com la dels concerts benèfics AMORxAMOR al Teatre Victòria, al Teatre Condal i al Teatre Romea de Barcelona. Inaugura també el cicle de Compositors de Teatre Musical catalans Original, on presenta les seves cançons. Dirigeix l’espectacle Patufet, estrenat al Teatre Coliseum i posteriorment al Teatre Victòria de Barcelona. I dirigeix també, la seva versió en castellà, al Teatre Rialto de Madrid. Co-dirigeix conjuntament amb Ivan Tàpia l’espectacle Escape Show (Teatre Poliorama de Barcelona/ Teatros del Canal de Madrid).

Com a lletrista, destaquen les seves adaptacions de les pel·lícules Hotel Transilvania 3 (en castellà I català) i Smallfoot (en català); així com la dels espectacles Jesucristo Superstar, La Bella Y La Bestia, El Último Jinete, Chicago, El Cabaret De Los Hombres Perdidos o les adaptacions del programa de televisió de RTVE Empieza El Espectáculo. Col·labora també com a lletrista als discs Tot Aquell Soroll, Mímulus i Oceans de Clara Peya.

Actualment és professora d’interpretació a l’escola AULES i professora de guió a l´ESCAC (Escola Superior de Cinema de Catalunya). 

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.