Annalisa Mattioli

Annalisa Mattioli

Annalisa Mattioli va néixer en Pescara l’any 1990. Va començar a ballar ballet i modern jazz als 4 anys en la Scuola d’Art New Step en Pescara (Itàlia). En el 2003 segueix la seva formació i descobreix el claqué que amb els anys es va convertir en la seva disciplina preferida.

L’any 2009 guanya el seu primer premi en el concurs Tip Tap Xou (Roma) i a partir d’aquest moment participa com a ballarina en diversos esdeveniments i concursos nacionals, entre ells, Dansa in Fera a Florència amb la companyia Step dansi. El 2015 guanya una beca en el Turin Tap Festival que li permet entrar en el Programa de claqué per a professionals (nivell avançat) impartit en l’Escola de Dansa Luthier de Barcelona, dirigida pel ballarí i professor internacional Guillem Alonso. A l’any 2017 actua a l’espectacle Fragmentsreloaded en el teatre SAT (Sant Andreu Teatre a Barcelona) amb la companyia de Sharon Lavi. En el mateix període entra a formar part en el projecte Tin Pa Clan dirigit pel saxofonista Hans Betancourt Pulido (Colòmbia) en duo amb el ballarí de claqué Sam Veré (França), actuant a Espanya, França i Suècia entre d’altres. En el 2018 és convidada per Sarah Reich (Postmodern Jukebox, entre d’altres) a participar en el Tap Music Project a Los Angeles que comprenia, entre altres activitats, la creació del xou Tap Music Project Xou Casi. Durant la seva estada als Estats Unit es desplaça a Nova York per a seguir la seva formació en Steps on Broadway i en l’American Tap Foundation. El mateix any és coreògrafa de la ballarina Federica Barbieri (Suïssa) perquè participés en el campionat nacional de tap a Suïssa. (2a posició l’any 2018, 1a posició l’any 2019 en la categoría de júnior) i en el campionat mundial Anat World Tap Dansi Championship (2a posició 2019 en la categoría de júnior) que es celebra a Riesa, Alemanya.

En el 2019 és convidada com a professora i ballarina al Florence Tap Festival (Itàlia) i com a ballarina en el videoclip You and I del cantant Barns Courtney (UK). Actualment es dedica a l’ensenyament com a professora de claqué a l’Escola d’Arts Escèniques Aules i en l’Escola de Dansa Luthier, totes dues a Barcelona. També imparteix classes a Fem Dansa a Sant Vicenç dels Horts i a Espai Tosca a Terrassa. Així mateix és ballarina solista en la Swing Machine Orchestra de Madrid i a l’espectacle TapTap de la companyia Barcelona Rhythm Tap dirigit per Guillem Alonso.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.