Clara Solé

Clara Solé

Ha cursat tres anys de Planter a l’escola Eòlia i culmina la seva formació a l’escola Aules amb el Recorregut de Formació Professional on ha pogut treballar amb directors com Elena Fortuny, Joan Vàzquez, Roger Julià i David Pintó. Sempre ha combinat estudis teatrals amb estudis musicals. Titulada en Grau Mig de Solfeig a l’escola Musicant.

Debuta professionalment amb Un Cau De Mil Secrets, espectacle de El Musical Més Petit i la Pedrera l’any 2014. L’any 2016 estrena El Despertar De La Primavera al Teatre Gaudí i l’any 2018 al Teatre Victòria dirigits per Marc Vilavella. També se l’ha pogut veure a Tot El Que No Ens Vam Dir i Per Si No Ens Tornem A Veure de la Trilogia de l’Amor d’Alicia Serrat i al musical Fun Home dirigit per Daniel Anglès al Teatre Condal, espectacle que va iniciar el projecte d’Onyric.  També va participar a la Nit de Musical 2017 dins el bloc “Inèdits”, al musical Carousel, en concert dins el Festival Grec 2018, al musical Pornopop fent temporada a la Sala Versus Glòries al 2019, ha col·laborat amb els espectacle Octubre: cançons per la llibertat i Artaban d’A Grup Vocal, ha participat al cicle de concerts En paral·lel de l’Onyric, a Broadway Babies concert dirigit per David Pintó i Oscar Peñarroya produït per Caixa Forum i a Amor x amor 2020 al Teatre Romea. També va participar a l’espectacle Impro Side Story de la companyia Les Improvisables a la Sala Barts i al Teatre Gaudí.

Debuta com a directora amb l’espectacle Una Altra Estrena de la companyia SUS4, fent gira pels ateneus de Catalunya (2019-2020).

No pots amagar-te; el teu creixement com a artista no està separat del teu creixement com a ésser humà; tot és visible.

ANNE BOGART

¿Necesitas ayuda?