David Anguera

david_anguera

David Anguera

Neix a Tortosa en 1990. Estudia piano i cant en el Conservatori de Tortosa. Entra amb divuit anys a l’Institut del Teatre de Barcelona i es llicencia en Interpretació de Text.

Debuta en el terreny professional amb Boys Don’t Cry, de Victoria Szpunberg, dirigida per Gloria Balañá (Teatre Lliure en el Festival Grec, Tantarantana, Quarta Paret). Últimament l’hem vist en Els Jocs Florals De Canprosa, La Rambla Dels Floristes (totes dues en el Teatre Nacional i dirigides per Jordi Prat i Coll), Peter Pan (El Maldà, dirigida i escrita per Juanjo Marín), L’Increïble Home Bala (Ariadna Pastor) o Duel (Juanjo Marín); aquestes dues últimes, guanyadores del Festival Píndoles en les seves respectives edicions. En cinema ha participat en Puta I Estimada (Marc Ferrer) i Uncoulored Girl (Charlie García). En televisió l’hem pogut veure en la sèrie Com Si Fos Ahir de Tv3, a més d’en multitud de videoclips. 

Paral·lelament a l’actuació es dedica a la música: composició de cançons i bandes sonores per a espectacles propis o externs com Éloge a la imperfection, de Jacynthe Lamon, que ha fet gira per Suïssa, França, l’Argentina i Espanya; pianista i acordionista en concerts, repertoris, cabarets, musicals, operetes, cinema mut; director musical en espectacles professionals i tallers pedagògics. Ha presentat i col·laborat en programes radiofònics (Imagina Ràdio, Ràdio Flaixbac). L’apassiona la docència: és professor de música (Escola de Música de Gràcia, L’Excèntrica, Unnatural Space) i teatre (Aules, L’Excèntrica, Piula Educatiu d’Entorn, coaching).

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.