Edu Lacueva

edu_lacueva

Edu Lacueva

Estudia Dansa i Comèdia Musical Professional a l’escola Coco Comin, especialitzant-se en dansa jazz. S’endinsa, també, en la dansa contemporània, formant-se amb mestres com Aixa Guerra, Natalia Vinyes, Miquel Barcelona i Laia Santanach, entre d’altres.

També rep formació de dansa jazz a Londres amb professors com Dolly Henry o Ashley Nottingham. A més, es forma en interpretació a través de la tècnica Meisner (Nivell II) i rep classes de cant amb Kirby Navarro, Rubén Yuste i Javier Prieto.

Mentrestant, ha treballat com a ballarí al musical infantil Les Voyages de Gulliver a la seva gira francesa, a l’espectacle Buluruè C’est Ci Bon a l’Hotel La Pinta a Sitges. També ha participat, com a actor, cantant i ballarí al musical Petit Infinit Musical. Forma part de l’elenc del musical Per Sobre De Totes Les Coses (Bare, A pop-opera) dirigit per Daniel Anglès, com a swing masculí. Participa,  juntament amb el Béjart Ballet de Lausanne, al Festival Castell de Peralada 2015 a la peça Boléro de Maurice Béjart.

Integrant del cos de ball i assistent de coreografia de l’espectacle familiar El Mago De Oz.

El gener del 2016 s’incorpora a Saga Producciones a la producció del musical La Jaula De Grillos, al Teatro Flumen de València i a la seva posterior gira pel territori espanyol.

Tot seguit entra a formar part de la companyia del musical Gisela Y El Libro Mágico com a ballarí i també al cos de ball pels concerts de Gisela. Més endavant protagonitza l’obra: Un Seguit De Catastròfiques Aventures, com a Compte Olaf. A la televisió ha ballat, en diverses ocasions, al programa Els Matins de TV3, a mà de Coco Comin, i a Polònia de Minoria Absoluta. També col·labora a la sèrie Polseres Vermelles i al cinema amb el curtmetratge El precio de la venganza. A més, participa també a diferents esdeveniments i espectacles de dansa a diferents racons de la geografia espanyola.

Com a docent, compta amb deu anys d’experiència a diferents escoles de dansa, impartint classes de dansa jazz, dansa contemporània, teatre i teatre musical. I també ha estat oferint diferents masterclass de jazz i theatre jazz a altres escoles de dansa a Catalunya.

“Totes les coses han de venir del cor, han de ser viscudes.”

PINA BAUSCH

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.