Ester Bartomeu

Ester Bartomeu

Estudis d’ Interpretació, Mùsica, Cant, Piano i Dansa.

Ha treballat amb diverses companyies de dansa i teatre musical a diferents ciutats d’Espanya, França, Italia i Grècia.

A Barcelona concretament ha participat en obres dirigides per diversos directors com Sergi Belbel, Magda Puyo, Coco Comín, Ricard Reguant, Joan Lluís Bozzo, Marc Montserrat o Daniel Anglès.

Obres de teatre musical en que ha participat: Memory (Teatre Tívoli), Chicago (Teatre Arnau), Fama (Teatre Tívoli), El Temps de Planck (Teatre Romea), Bernadeta Xoc (Teatre Nacional de Catalunya), Merrily we roll Along (Teatre Villarroel), Per sobre de totes les coses (Teatre Gaudí), Les Històries Naturals (de gira) entre d’altres.

Series de TV3 en que ha participat: La Mirandolina (TV3), I ara què, Xènia? (TV3), Bojos pel ball (TV3), La Marató (TV3), Nissaga de poder (TV3), El cor de la ciutat (TV3).

Com a coreògrafa porta la creació dels moviments escènics de diverses obres teatrals i les coreografies de varis espectàcles de teatre per a tots els públics com Tom Sawyer, Pippi Langstrum, Supertot, Sent Cent, Sihir i la nit de Reis entre d’altres.

A l’any 2009 publica el llibre Taller de Teatro Musical per l’editorial Alba, co-escrit juntament amb l’actriu Àngels Marcer.

És membre de Junta de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya (AADPC) des de l’any 2009. Actualment n’és la Vicepresidenta.

Paral.lelament compagina l’actuació i la coreografia amb la docència a diversos centres. Ha estat la Cap del Departament de Dansa del Grau de Dansa d’ Esart, docent en el Grau de Teatre Musical d’Esart i la responsable de dansa dels batxillerats artístics del centre Esart de Barcelona vinculat a la britànica Bath Spa University.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?