Evangelina Esteves

Evangelina Esteves

Nascuda a Buenos Aires, Argentina. La seva formació la va realitzar en l’Institut d’Art Coreogràfic en les disciplines de ballet, jazz i tap (claqué). Ha perfeccionat els seus estudis a Nova York, Madrid i Barcelona, amb mestres de gran renom.

Ha fet diversos treballs en el gènere de Sarsuela i Òpera. En Teatre Musical va participar en La Bella y la Bestia (Buenos Aires i Madrid, com a swing), El Fantasma de la Ópera, en el paper de Meg Giry (Madrid), El Diluvio que viene, Maribel y la Estraña Familia, entre altres. Va formar part de Fama el Musical, en les temporades de Madrid, Barcelona i la gira per la resta d’Espanya, exercint la labor de dance capitan i ballarina. Va ser integrant de l’ensamble com a swing i dance capitan en la temporada de La Bella y la Bestia (Barcelona). Va formar part de la Camut Band Júnior, Moustache, The Rhythm Musical, Cabaret, dance capitan i ballarina a La Jaula de las locas, com a swing.

Participa del musical Cantando bajo la lluvia, com a assistent de coreogràfica en la disciplina de claqué, musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix en el Teatre Tívoli de Barcelona.

Integra l’Escola Billy Elliot de Barcelona com a professora en les disciplines de dansa clàssica i jazz en la formació dels nens i les nenes que componen l’elenc del musical de Billy Elliot per a la temporada a Barcelona 2021 preparant als nens i nenes.

Actualment ha finalitzat el 4t i últim any a l’Institut del Teatre en el Conservatori Superior de Dansa CSD, en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa.

Amb més de vint anys d’experiència docent en les disciplines de Tap (Claqué), Ballet i Jazz, a l’Argentina i Espanya, en estudis reconeguts com el de Carmen Roche Scaena, Karen Taft, El Forn i NIC a Madrid, formo part de l’equip docent de l’Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comín, Aules a Barcelona. Ha coordinat les classes de claqué per a la Unió d’Actors a Madrid des del 2000 al 2005.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?