Ferran Enfedaque

ferran_enfadaque

Ferran Enfedaque

(Barcelona, 1993) Estudiant del Recorregut de Formació Professional en Teatre Musical a l’escola Aules de Barcelona. Format en estudis musicals especialitzats en piano al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, exerceix com a professor de teoria musical i piano a l’escola Aules, on també dirigeix musicalment tallers juvenils.

Va ser el pianista del concert En Paral·lel · Clara Solé al Club Onyric (Teatre Condal) i el pianista i arranjador del projecte Inèdites, amb cançons de Núria Llausí, amb concert de presentació als Lluïsos d’Horta.

Ha format part de Carrie, el musical al Teatre Gaudí de Barcelona, interpretant el personatge de Billy Nolan. Una habitació buida al Teatre Eòlia i al Maldà, interpretant el personatge de Néstor, i Fins als… Nadals, al Club del Teatre Condal, com a intèrpret i pianista. En la temporada 19/20 participa a l’espectacle Una altra estrena de la companyia Sus4, en gira per Catalunya, i a Records a Broadway de la companyia La Nota Teatre a l’Almeria Teatre, en ambdós com a intèrpret i pianista.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?