Gustavo Llull

gustavo_llull

Gustavo Llull

És pianista i professor de composició, i també posseeix estudis de pedagogia musical i direcció coral en la Universitat de la Plata (Argentina), on comença la seva activitat docent. Durant 7 anys és ajudant en la càtedra de Audioperceptiva (lecto-escriptura musical) amb Silvia Malbrán i Silvia Furnó. Durant 5 intensius anys es forma amb Yiya Díaz en Cos-Art. Ha realitzat també la formació en Teràpia Gestalt en l’Institut Verdi de Barcelona durant 4 anys. Durant aquest temps acompanya diverses formacions corals (com el Conjunt Vocal de Cambra de Quilmas, o el Cor Juvenil de la UNLP, totes dues dirigides per Pablo Cánaves). També forma part de diverses formacions de música de cambra. 

Des de l’any 2000 resideix a Barcelona on continua i desenvolupa la seva activitat musical, tant com a pianista com a docent. Com a pianista repertorista treballa en diverses escoles de Barcelona (Eòlia, Aules), especialitzades en Teatre Musical, i a Illa De l’Aire on imparteix classes de piano. Destaca la seva activitat en diverses sales de Barcelona (Teatre Victòria, Teatre Gaudí, El Maldà, Teatre Romea, entre d’altres) en diversos musicals tant com pianista Off Broadway, Deus Del Teatre, Somrieu” com de director musical POE de Dagoll Dagom , The Last Five Years, Collage, Spring Awakening, Els Dons De Guido Contini, Fun Home, entre d’altres).

La música ciutadana de l’Argentina, representada en el tango, el porta a integrar diversos grups instrumentals com el Quintet del bandoneonista Marcelo Mercadante del 2005 al 2016, amb el qual ha gravat 2 discos, i el Trio Prisma. Actualment integra el Quintet Dequera amb un repertori especialitzat en Piazzolla. Ha acompanyat durant dos anys en la gira a Miguel Poveda, després de participar en el seu disc de poemes Desglaç. L’any 2017 realitza un Màster d’òrgan a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), instrument que va descobrir acompanyant l’any 2012 (fins a l’actualitat) al Cor de la Catedral Saint Etienne de Tolosa, tant en els seus concerts, stages o gires d’estiu per França.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.