Jaume Vinyas

jaume_viñas

Jaume Vinyas

Es forma com actor a l’Institut del Teatre de Barcelona, al Col·legi de Teatre de Barcelona i a Actores Madrid. Ha treballat amb professionals com Carme Portaceli, Raimon Molins, Xicu Masó, Àngel Llàcer o Joel Joan. En el camp de la música, ha estudiat piano, baix elèctric i bateria, ha sigut presentador del programa BalconyTv Barcelona i ha comercialitzat dos discos amb els grups musicals Splac i Domiti.

Com a dramaturg guanya la Beca DespertaLab 2015 i 2018 amb els textos La Pista, Les Estrebades D’una Pinta Trencada, Goldilocks i Hàbitat (co-dramaturg). Ha dirigit i estrenat textos a Catalunya, Madrid i Andorra i el text Interrupció Anòmala s’ha editat per l’Editorial Rema 12. 

 En el terreny audiovisual ha treballat en la nova pel·lícula de Rodrigo Cortés, ha ajudat a desenvolupar guions de curtmetratges, videoclips, peces de dansa i obres d’art contemporani audiovisual com Krakt, produïda per Nanouck Films. Ha treballant en la pre-producció d’un llargmetratge, d’una sèrie de gran format, i col·labora habitualment amb Efímero Films desenvolupant projectes audiovisuals.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?