Javi Vélez

Javi Vélez

Comença la seva formació a l’Escola Memory on cursa el Grau Inicial Juvenil. Posteriorment comença els estudis de Comèdia Musical a l’Escola Coco Comin i completa la seva formació graduant-se a l’escola Aules · Arts Escèniques amb el Recorregut de Formació Professional.

Darrerament, ha interpretat a Hector MacQueen a l’espectacle Assassinat a l’Orient Express de Focus al Teatre Condal [direcció Iván Morales]. També ha format part del cast de Rent, El Musical de Focus al Teatre Condal [direcció de Daniel Anglès], de l’espectacle musical Fins Als… Nadals al Club del Teatre Condal [direcció Míriam Escurriola i direcció musical de Jordi Taixés] i del musical Antiòpera de les Oblidades a l’Escenari Joan Brossa [direcció i dramatúrgia de Marc Chornet i música de Neus Pàmies i Gerard Marsal]. També ha participat en el procés de creació de l’espectacle musical Només és viure de Jumon Erra, Miquel Tejada i Pere Faura.

Ha treballat a diferents musicals infantils, entre els quals destaca Un Cau De Mil Secrets a La Pedrera de Barcelona d’El Musical Més Petit [direcció de Roger Julià i direcció musical de Joan Vives]. Va ser guanyador del concurs Marató de Solistes: Monday Monday 2018/19 i va formar part del concert teatralitzat Plaers Infinnits al Teatre Eòlia [direcció de David Pintó]. Va formar part del grup vocal Jarks [direcció de Jordi Taixés].

A més, imparteix classes de Teatre Musical a l’escola Aules · Arts Escèniques.

“Viu com si haguessis de morir demà, treballa com si no et fessin falta els diners i balla com si ningú t’estigués mirant.”

BOB FOSSE

¿Necesitas ayuda?